Lærer til Agerbæk-Starup Skole
Er du fagligt stærk, har du gode relationskompetencer, og ønsker du at undervise som dansklærer i 7. – 9. klasse, så er du muligvis personen vi søger. Udover dansk er vi interesserede i at høre, hvilke liniefag, du kan byde ind med.

Stillingen er som udgangspunkt fuld tid med tiltrædelse pr. 1. december. Der kan blive tale om en mindre nedsættelse i tid.

Agerbæk Skole er overbygningsskole som organisatorisk hænger sammen med Starup Børneby. Vi er beliggende i den østlige del af Varde Kommune. Vi har i alt 355 elever, fordelt med 256 i Agerbæk og 99 i Starup.

Vi søger en lærer, der kan undervise i udskolingen
Du skal brænde for dine fag og kunne se dig selv som en del af et pædagogisk læringsfællesskab, hvor læring og trivsel er kerneelementerne i teamsamarbejdet om eleverne. Du bliver en del af et godt fast team af lærere i overbygningen.

Du skal være god til at integrere it i din undervisning, da Varde Kommune prioriterer dette og derfor har udleveret en skole-pc til alle elever.

I sammenhæng med stillingen, kan der blive tale om uddannelse til læsevejleder – dette er dog ikke et krav, men en mulighed vi drøfter med personen vi vælger.

Vi søger en lærer der