Opslagstavlen

• ikon
    Så er jagten gået ind!  -  4.-5.-6.kl. Starup Skole   Håndværk og Design.    nov. 2018
    I faget -Håndværk og Design- har eleverne arbejdet med emnet - Leg med træ under kommunens vision:  ”Vi i naturen”.  Forløbet startede i skoven, hvor vi lærte teknikken i at fælde et træ, afgrene, opsave. Med kniv og bor lavede vi små krondyr af de rå birkestammer. Hjemme i værkstedet lavede vi vores eget elastikgevær, så vi kunne komme på ” jagt”.
    Processen fik os igennem mange grundliggende teknikker med arbejdet med træ. Især blev der sat fokus på overfladebehandling, så vores resultat kom til at efterligne udseendet af et rigtigt gevær.
    Se billeder her af de sidste resultater og lidt fra forløbet.

Bo Svinkløv den 13-11-2018
    Besøg af Din Forsyning - VAND
    Yngste elever Starup Skole havde i faget NaturTeknik besøg af Kommunen - Din Forsyning - Vand.
    Gennem leg og aktiviteter lærte børnene om hvor vandet kommer fra, hvordan det dannes, hvordan det bliver renset, når vi har brugt det i husene.
    Børnene lærte også om at spare på vandet og passe på ikke at forurene det med ting som kan gøre det svært at rense.
    God aktivitet og glade børn.
    Se billeder fra aktiviteten her  her.

Bo Svinkløv den 13-11-2018
  • ikon
    Party-Party-Party - Skolefest på Starup Skole.
    Eleverne fra 3.-  til 6.kl. havde torsdag aften d. 8. november skolefest.
    Alle eleverne havde opgaver med at gøre klar til festen.  Mad, pynt og aktiviteter. Før maden havde eleverne et aktivitetsløb og efter maden var der diskodans, spillebule og skønhedssalon.
    Eleverne havde en dejlig aften med aktiviteter, fællesspisning, dans og hygge.
    Se billeder fra aftenen her.

Bo Svinkløv den 08-11-2018