Opslagstavlen

Min grønne plante - Natek indskoling Starup juni 2018
    I faget Natur Teknologi har indskolingseleverne i foråret arbejdet med emnet: ”Min grønne plante”
    Der er blevet sået forskellige frø i bakker indedørs og løbende  studeret planters vækst og krav. Der er lagt kartofler i store potter og kørt højderæs. Nøje er planterne presset frem med lys og vanding. 125 cm. høj var rekorden.
    Forløbet sluttede med at skille planterne ad, og se om der var kommet nye kartofler på de høje sarte planter.
    Se billeder fra afslutningen af min grønne plante.

Bo Svinkløv den 20-06-2018
  • ikon
    Waawhhh - min egen urtekniv - 5.-6.kl. Starup Skole   Håndværk og Design.    juni 2018
    I faget -Håndværk og Design- har eleverne arbejdet med grøn sløjd under kommunens vision:  ”Vi i naturen”.  Forløbet startede i skoven, hvor vi lærte teknikken i at fælde et træ, afgrene, opsave og kløve. I skoleskoven brugte vi de friske birkestykker og snittede svenske smøreknive. Senere i forløbet kløvede vi frisk guldregn og skæftede knivblade til vores egen lille urtekniv. Der blev arbejdet med kernelæder og lavet skede til kniven. I hele formgivningen var det med udgang i det enkelte stykke træs egen form.
    Se billeder her af de sidste resultater og lidt fra forløbet.

Bo Svinkløv den 14-06-2018
    2.kl. NaturTeknik Starup Skole på tur i Vadehavet - Ho bugt fre. 01-06-18
    Høj sol og højt humør hele dagen.
    Eleverne fra 2.kl. Starup og Årre skole var på tur i vadehavet Ho Bugt. Vi havde en forrygende dejlig dag, med sol fra en klar himmel. Børnene lærte om dyrene i vaden og deres store økosystem og fødekæder. Fik øvelse i at holde på krabber og grave sandorm og meget mere.
    Se billeder fra en dejlig tur i nationalparken her.

Bo Svinkløv den 01-06-2018
    Afslutningsdag for 9. klasse
    Alle var samlet i aulaen hvor 9. klasses elever og lærere var udklædte og dystede i konkurrencer, såsom lagkagespisning, hvem er stærkest osv. Efterfølgende var der fodbold og rundboldturnering på stadion
    Se billeder ved at klikke på linket